Vardag

Dagen före tävlingsdag 

Hej.

Nu börjar höstlovet för mig, äntligen! Jag har haft så mycket plugg i veckan så nu är det skönt att idag lägga fokus på morgondagens tävling. Imorgon så rider vi LA:3 på Orust ridklubb. Viktor rider förklass och jag rider lagklassens final. Det ska bli så kul.

Jag longerade Duffy i torsdags och hon var super pigg. Det blåste så hon var lite spänd. Jag var även på jobbintervjuitorsdags, vilket gick jättebra. Det verkar vara en superbra arbetsplats och eftersom det är ett vikariat så kan jag välja vilka dagar som jag har tid att jobba. Jag ser verkligen framemot att börja jobba.

Igår så kände jag mig yr och hade ont i kroppen.Jag blir så nojjig när jag får så ont så tätt inpå en tävling. Tanken var att jag skulle vilat, men mentalt så behövde ut till Duffy. Jag red lite lugnt och det gick bra. Det är väldigt svår avvägning hur mycket jag ska träna innan tävling för att jag ska kunna prestera som bäst när det gäller.

Något som är intressant är att det tar lika mycket energi för mig att longera som att rida ett lugnt dressyrpass. Konstigt kanske? För mig är det viktigt att jag håller min egen balans när jag longerar. Det är liksom andra muskler som får anstränga sig, helt enkelt.

Idag hoppas jag att Viktor hinner komma och hjälpa mig med Duffy. Det som ska göra idag är följande:

  • Duffy ska gå ett dressyrpass.
  • Utrustning ska putsat och tvättas.
  • Duffy ska badas och knoppas.

Innan dess så ska jag njuta av att vara lite ledig. Jag ska göra mitt bästa för att min kropp ska få vila så mycket som möjligt. Jag tänker att jag stretchar lite och sen laddar jag mentalt för imorgon.

/Linnéa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s