Vardag

Mitt läkarbesök på neurologi mottagningen.

Sista helgen innan skolan drar igång. Igår så red jag Duffy ute i skogen, vilket hon tyckte var så kul. Även om jag ibland känner att jag rider ut med skräckblandad förtjusning. Speciellt när vi galopperar på den raka och långa grusvägen. 😉

Idag så red Viktor lite dressyr och sen så var Duffy fotomodell för fina hästtäcken. Så kul! Imorgon ska jag träna och det var över en månad sen sist så det ser jag framemot. Det har ändå varit skönt att bara fokusera på alla tävlingar i augusti. Då jag vet att min kropp kanske inte hade klarat av att rida bra på träningspassen och sen presterat bra även på tävling. Så nu kommer jag enbart och satsa på träning i några veckor och det känns riktigt roligt.

Nu när skolan börjar så måste jag verkligen att hitta bra rutiner. Jag behöver ha både ridningen och skolan för att må som bäst. På så sätt känns det viktigt att planera realistiskt så jag kan göra mitt bästa både med Duffy och i skolan. I och med att det är första gången som jag ska studera på högskola så vet jag inte riktigt hur allt blir. Jag ska som sagt till att börja med plugga två kurser och sen så får vi se om det funkar eller inte. Sen så ville jag gärna tävla minst en paratävling till innan året är slut. Jag tycker det är kul att planera och nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv som jag ser framemot.

Igår så var jag på ett viktigt läkarbesök där jag träffa en neurolog. Jag var där i över en timme och neurologen undersökte mig väldigt noga, vilket jag är så glad för. Jag berättade om smärtan och vi diskuterade olika orsaker till varför. Det vi kom fram till var att jag skulle testa ett par nya tabletter mot smärtan. Sen så tog jag massa blodprover och jag ska också få tid till en magnetröntgen. Så läkarbesöket var verkligen super och det känns lite synd att jag fick vänta 8 månader innan jag fick tid till neurologen.

/Linnéa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s