Vardag

Vad väntar för mig år 2019?

Nu har jag äntligen fått antagningsbeskedet och till våren kommer jag att börja plugga till socionom. Det känns så kul och jag är väldigt peppad inför att få börja plugga ett program. Jag vet att jag vill jobba med att inspirera och hjälpa andra människor och jag tänker att det här är en bra grund att stå på.

Jag har hela livet haft drömyrken där man får jobba med att hjälpa andra. Det har varit alltifrån läkare till veterinär. Men nu på det sistone så har jag tänkt att jag vill ha ett yrke där jag får möjlighet att hjälpa andra utifrån mina erfarenheter. Efter två år på distansgymnasium och snart en termin på universitetet så känner jag mig redo för nästa utmaning. De sociologiska inslagen som jag har fått erfara inom min utbildning har jag hittills tyckt varit väldigt intressant. Sen så ses ju utbildningen som en generalistutbildning, vilket känns tryggt eftersom jag inte är helt hundra på vad jag vill. Min dröm är att kunna kombinera både mitt intresse för paradressyr med en utbildning som gör att jag kan nå ut och hjälpa och inspirera fler människor, speciellt barn och unga som har en funktionsnedsättning.

Men innan den utbildningen börjar så har jag en väldigt speciell hemtenta som jag ska börja med i pedagogiken. Jag kommer att ta upp ett ämne som jag tycker har fått alldeles för lite utrymme i samhället. Dessutom kommer jag att ge ett exempel som hänt mig under min tid som student och som jag tror att många med ett funktionshinder kan känna igen sig i.

Duffy och jag tränar på och jag ser så mycket framemot nästa tävlingssäsong då det är då som jag fått möjlighet att ta nästa steg i min tävlingskarriär. Så spännande! Mer om det kommer i ett senare inlägg.

/Linnéa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s