Vardag

Sponsorer och samarbetspartners sökes!

Mitt mål och min dröm är att kombinera min satsning som pararyttare med all min kunskap som jag lär mig under mina studier. Under hösten så pluggade jag pedagogik och dessa citat beskriver vad jag tar med mig från den kursen, förutom 30 högskolepoäng.

”Ta med dig att jag (och andra) är så grymt imponerade av din förmåga att förhålla dig till olika aspekter av lärande och påverkansprocesser!”

”din stora styrka – nämligen det analytiska och din förståelse för pedagogiken!”

Jag vill skriva och berätta för er om mitt liv som inkluderar både heltidsstudier till att bli socionom och elitsatsning inom paradressyr. Båda delarna gör att jag kan prestera som allra bästa sätt både på dressyrtävlingar och på tentor.

Jag blir motiverad när jag tänker på att jag kommer jobba hårt för att succesivt kunna inkludera mina kunskaper och erfarenheter som student och pararyttare. Jag vill visa er att man ibland klarar av mer än man tror. Att jag haft min skada hela mitt liv gör att jag alltid haft en envishet och arbetsvilja som gör att jag fortsätter försöka igen även om jag inte klarar saker på första försöket. Idag har jag en stor trygghet i att jag vet vad jag behöver för att må bra och bara det är en vinst i sig.

Samtidigt som jag vill betona att min kropp rent fysiskt inte klarar av att rida hur mycket som helt. På samma sätt som jag psykiskt inte mår bra om jag pluggar hela tiden. Som mitt liv ser ut idag så har jag möjlighet att utveckla förutsättningar för att jag varje dag jobbar åt för att uppnå mitt stora mål.

En tanke som jag ofta har med mig är att jag tack vare ridningen och paradressyren känner mig inkluderad. Det är i ett sammanhang där får möjlighet att utöva fysisk aktivitet på ett sätt som gör att jag känner en otrolig gemenskap samtidigt som jag vet att jag mår bra av att röra på mig. Att satsa på paradressyren gör att jag får ett driv att utveckla mig själv, på ett både psykiskt och fysiskt plan.

Slutligen så söker jag både sponsorer och samarbetspartners för att kunna satsa och tävla internationellt i paradressyren. Är ert företag intresserade av att bidra till min satsning så tveka inte att höra av er till mig. Mejla mig gärna på linnea.gunneflo@outlook.com så skickar jag mer utförlig information om mig och min satsning.

Tack på förhand,

Linnéa Gunneflo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s