Vardag

Uppladdning inför vår första internationella start i landslaget!

Hej igen!

Nu har det gått ett långt tag sen jag skrev sist och mycket beror på att jag har haft mycket att göra och tiden har inte riktigt räckt till. Jag har gått snart en månad på socionomprogrammet och jag trivs verkligen.  Jag är riktigt glad över att jag vågar satsa eftersom jag nu har en tydlig vision om att utvecklas både i min karriär i utbildningsväg och i paradressyr.

Det har varit ganska långa dagar i skolan, vilket min kropp inte är så van vid men nu känner jag att det funkar bättre. Oftast så är det jobbigare till en början innan jag har koll på hur saker och ting går till, men än så länge så går det bra. Det är mestadels väldigt roliga och intressanta föreläsningar och seminarier och jag har redan lärt mig väldigt mycket. Den kursen som jag läser nu är en introduktions kurs till socialt arbete och jag tycker ändå att tiden går lagom fort, vilket är skönt.

För ett tag sen så fick jag reda på att jag har blivit uttagen till att tävla i Danmark om knappt en månad. Jag är med i det svenska landslaget i paradressyr och det känns helt fantastiskt. Det är lite svårt att sätta ord på det, men jag är så stolt och tacksam över alla de som hjälper mig och Duffy att utvecklas. Vi har lyckats ta ett steg som jag för inte alls så längesedan bara kunde drömma om. Det kommer bli en så rolig resa och jag ska göra allt för att vi ska få visa upp oss på allra bästa sätt på de internationella tävlingsbanorna.

Förra söndagen så åkte jag och Duffy iväg på programridning för att rida igenom ett av paraprogrammen. Vi fick drygt 66% och jag vet att vi kan mycket bättre än så, men det var första gången som vi var iväg på fyra månader så det var skönt och få premiären avklarad. Jag fick även grymt bra träningstips som jag kommer öva på så mycket som möjligt. Samtidigt som jag tar med mig en åtta i bedömningsprotokollet på en travökning. Jag känner att jag blir bättre och bättre och vi jobbar just nu mycket på detaljer och det är ju det som jag älskar att göra.

Just nu håller vi även på att färdigställa min kur som är ett fritt program som man ska kombinera ihop själv och sätta musik till. Det är jättekul och jag tycker den passar mig och Duffy bra eftersom vi göra momenten i den ordningen som funkar bäst för oss.

Fram till Danmark så ska jag träna i lagom dos, jag får inte ta ut mig för mycket eftersom vi kommer åka ner på onsdag och tävlingarna pågår fredag till söndag. Jag ska behålla den fina känslan som jag känner att jag och Duffy har för vi har verkligen blivit bättre ihop under vintern.

/Linnéa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s