Vardag

Träning för Anki

Hej!

Efter lite återhämtning från Norge så siktar vi nu mot SM i Strömsholm om lite mindre än två veckor. Sen Norge så har jag tagit det väldigt lugnt, då min kropp tar väldigt långt tid att återhämta sig när vi har varit ute och tävlat. Dock så är jag väldigt stolt och glad eftersom Duffy har hållit sig i fin form, trots mycket uteritter. I fredags red jag ett ordentligt pass och det gick super. Extra kul att passet ledde till en väldigt fin känsla mot slutet.

Igår åkte vi till Veneröd för att träna för Anki, vilket var så kul. Sist vi var där var i mars och det var kul att visa upp att träningen har gett resultat. I början tränade vi vidare för att utveckla skritten ännu mer, där jag tränar på att hon ska ha mer jämn bjudning och skritta på. Sen klurade vi även på en ny kür och jag fick så många tips för att vi ska kunna höja svårighetsgraden ännu mer. De linjer som vi testade är väldigt svåra, samtidigt som det är väldigt motiverande att träna för att höja procenten ännu lite till. Många snabba vändningar och rörelser som kommer tät inpå varandra. Men det kommer bli en väldigt fin och rolig kür när vi har ridit och tränat ett tag. Duffy och jag behöver bli ännu lite kvickare för att vi ska få ett fint flow. Efter SM är tanken att jag ska arbeta vidare med küren. Sist tog det väldigt långt tid, men nu känner jag att jag har fin musik som jag även ska ha i den nya küren. Extra kul att ha med Shallow ifrån A star is born i skrittpartierna.

Förutom att jag är supermotiverad till att träna och utvecklas ännu mer med Duffy så har jag snart klarat av första terminen på socionomprogrammet. Det har gått väldigt fort men jag trivs även om det i perioder är mycket som ska hinnas med på kort tid. Snart har jag sommarlov och det ser jag framemot!

/Linnéa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s