Vardag

Küruppvisning på invigningen av SM i Special Olympics!

Hej!

Jag och Duffy fick äran att vara med och inviga SM i Special Olympics och det var väldigt roligt. Tredje gången vi red igenom küren och jag ville verkligen njuta och visa upp oss på ett fint sätt. Det var väldigt givande att rida på ett sånt sätt, eftersom på tävling så känns det annorlunda. Där vet jag att varje moment räknas och jag vill verkligen prestera allt på topp.

Men här fick vi visa vårt samspel på ett annat sätt och det är svårt att sätta ord på. Vi fick beröm för just de och den känslan som Duffy ger mig varje dag betyder extra mycket att få visa upp. Jag vet ju att Duffy betyder väldigt mycket för mig och jag blir väldigt rörd när andra ser den tillit och samspel som vi har byggt upp.

Det här året har varit extra speciellt för mig, då de är mitt första år som landslagsryttare samtidigt som jag också började att plugga till socionom. Jag har vuxit som person på flera sätt, tack vare alla utmaningar som jag tagit mig an. Jag känner en trygghet i de jag gör och jag vill lära mig, bli bättre och utvecklas ännu mer både som ryttare och student. Jag älskar att jag har möjlighet att göra båda eftersom de tillsammans får mig att använda min drivkraft på allra bästa sätt.

/Linnéa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s