Vardag

Min första clinic och föreläsning på GHRK.

Hej!

Igår hade jag en väldigt givande dag då jag både red och pratade om min resa från de att jag började rida till min och Duffys elitsatsning idag. Det var min allra första clinic och det gick super och jag hade väldigt kul. Jag började med att visa lite hur vi lastar ut Duffy när vi kommer till en ny plats samt, berättade om mig själv och min funktionsnedsättning. Jag berättade också och visade mina hjälpmedel som jag har när jag rider och förklarade på vilket sätt de underlättar för mig i ridningen.

Jag skulle sedan visa lite hur ett vanligt ridpass såg ut och Duffy var extremt lugn och cool i ett ridhus som hon aldrig varit i innan. Så kul att Duffy trivs och tycker om att visa upp sig, då de medför att jag verkligen kan njuta av att åka ut och rida utan att vara särskilt nervös. Jag visade hur min svaga vänster sida påverkar mig och hur Duffy lärt sig att underlätta för mig, genom att vara mer uppmärksam på min högra sida. Avslutningsvis red vi igenom vår kür.

Sen så föreläste jag och berättade mer om paradressyr och mina mål om framtiden. Det blev bra diskussioner och väldigt roligt att så många frågor om hur jag tänker kring ridningen och min vilja och driv till att utvecklas. Något som har utvecklats med tiden och det är kul att inspirera andra att våga satsa. Fokus låg mycket på att berätta om hur jag värderar min egna psykiska inställning i allt gör oavsett hur stor eller liten utmaning som jag ska ta mig an. Även hur värdefull som all tid med Duffy är och det är på så sätt jag kan känna mig trygg i det jag gör och våga testa mina gränser mer och mer.

Sammanfattningsvis blev det en superrolig dag och kul att det uppskattades. Jag är stolt över mig själv och det ger så otroligt mycket att inspirera andra på ett sådant här sätt.

/Linnéa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s