Vardag

Bidra till min kandidatuppsats på socionomprogrammet!

Hej!
Nu skriver jag min c-uppsats på socionomprogrammet på Göteborgs universitet. Jag ska skriva om personer med fysiska eller-/och psykiska funktionsnedsättningar och vad deras anhöriga önskar för socialt stöd för att förbättra deras egna- och personen med funktionsnedsättning psykiska hälsa. Enkätsvaren kommer användas för att kartlägga vilka olika önskemål det finns kring socialt stöd utifrån den aktuella funktionsnedsättningen.

Jag som skriver uppsatsen har själv cerebral pares en enbart fysisk funktionsnedsättning och jag kommer vilja arbeta med att förbättra den psykiska hälsa för funktionsnedsatta och deras anhöriga i mitt kommande yrkesliv.

Enkäten kommer endast vara tillgänglig i cirka två veckor från och med idag 19/10. Därför är det viktigt att du svarar inom kort när du har möjlighet. Jag är så tacksam om ni delar enkäten till andra personer som är anhöriga och lämpar sig för att svara på enkäten. Har ni andra tips på hur jag kan nå ut till anhöriga så skriv gärna till mig, eller i enkätformuläret.

Enkäten är helt anonym och består av sju enkla kryssfrågor som går snabbt att besvara, sen är det fem frågor där du skriver fritt om dina önskningar och motiverar dessa.

Mer om min uppsats finns i informationsbrevet som ni läser innan ni påbörjar att svara på enkäten. Informationen kommer jag att kunna uppdatera, så jag skriver era kloka tips där så att andra kan ta del av det innan de svarar på enkäten.

Har ni frågor eller annan feedback så hör gärna av er.☺️
https://samgu.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_5vi3ScCpzEGBuVo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s