Vardag

Äntligen jullov!

Hej!

Jag har verkligen lyckats klara av att plugga 150%, jobba och rida nästintill varje dag.  Det känns extra skönt med lite julledigt eftersom jag vet att det kommer komma nya roliga utmaningar nästa år. Jag känner att jag behöver ta några dagar och landa i allt, tröttheten kommer i kapp en på något vis.

Inför socionomutbildningen till våren så är tanken att jag ska plugga i några år så att jag får både en kandidat och en master. Under dessa år så hoppas jag kunna få den kunskap som jag behöver för att nå mina drömmar och mål. Jag ser så mycket framemot det.

Sen så tänkte jag att jag skulle skriva lite mer kring min hemtenta i pedagogiken. Den är så gott som klar, dock är tentan bara en av flera delar som är på gång. Jag är väldigt tacksam över det bemötandet som jag har fått när jag berättat om den händelsen, som för mig kändes väldigt fel. Bollen är i rullning och jag hoppas kunna bidra med att personer tänker om genom min text. Innan jag lägger ut den här, så väntas lite genomläsningar och på ett sätt så känns det skönt. Jag har nämligen satt ord på saker som jag länge haft inom mig, eftersom vissa saker tar tid innan jag har bearbetat det på ett så bra sätt som möjligt.

Budskapet som jag gärna vill föra vidare handlar mycket om att vi kan påverka samhället till det bättre genom att uppmärksamma saker som gör att vi får en mindre fördomsfull värld. När jag skriver mina reflektioner så gör jag det utifrån ett par glasögon som kan skilja sig från andras en del, vilket mycket beror på det som jag har varit med om. Jag hoppas att jag inom kort kommer våga dela med mig av tentan så att fler kan ta del av mitt budskap. Troligtvis kommer det att ske någon gång under januari när kursen är avslutad och jag har förhoppningsvis lite mer klarhet om saker och ting.

Jag önskar er alla en god jul om jag inte publicerar något mer innan dess.

/Linnéa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s